Özledim seni nerdesin
kendisinle lisede tanıştık sene 1996 falan, bende o sıra yeni gelmiştim izmire kendisinle bir parkta tanıştık ayrı bir lise deydi Betontaş lisesinde okuyordu ertesi yıl oda bizim okula geldi.yani Şirinyer lisesine.
Dört sen cıktık sonra ben ailesinden istedim önce olmaz yasiniz ufak falan neydeki ikna oldular biz sözlendik ailelerimiz birbirleriyle daha yakından görüşmeye başlamışlardı hayatim birden değişti kendisine öyle bağlandım ki anlatmak mümkün değil onsuz bir hayat düşünemez oldum.hafta sonları dışarıya falan çıkıyoruz sinemaya gidiyoruz iki birbirin seven insan nasıl olursa iste öyle bir hayati yasıyordum ki askerlik zaman geldi .askerde zaten evden uzaktasınız birde oranın vermiş olduğu bir baskı var üzerinizde birde özlediğiniz bir insan var.iyice çekilmez oluyor gece fotoğrafına bakıp bakıp ağladığımı çok bilirim.telefonla görüşüyoruz oda yetmiyor zaten aradan haftalar geçti aylar geçti her gün gelen telefon gelmez oldu önce 3 günde bir sonra haftada bir ilişkimiz kotu gitmeye başladı arıyorum evde yok dükkanı arıyorum annesi dışarıda diyor. Ben gittikten sonra bazı şeyler epey değişmiş gibi anladım ama ters giden bir şeyler olduğunu anlamam çok sürmedi bir aksam ustu nöbetten gelmiştim ailem aradı cep telefonundan pek aramazlardı cepten neyse bizim hatun sen tut
dayısını oğlunu arkadaşın doğum günü varmış çeşmede yazlık var oraya git orda havuza falan gir bunlar benim ailem tarafın bana söylendi bende o sinir haliyle artik bu is bitsin dedim ama yanlışı orada yaptım aradan 10dk sonra sözlüm aradı ağlıyordu.neden böyle oldu sordu bunların sorumlusu kendisi olduğun söyledim .ama o sinirle ne yaptığımın bana bunun neler patlıcanin farkında değildim .
aylarca kendime gelemdim durup durup ağlıyor acısı gün geçtikçe daha da oturuyordu askerlik bitti izmire dondum kendim boşlukta buldum 6 yılda yaptığın verdiğin emeklerin bir anda nasıl böyle birden boşa gittiğini görmek beni yıkıyordu .askerden geleli bir hafta olmuştu arkadaşımla gezerken dayanamadım aradım . Önce konuşmak istemedi sonra evi aramamı söyledi tam 3 saat telefonda konuştuk kendisin son kez görmek istediğim söyledim ona bu arada Alsancagin ortasında ağlıyorum millet bana bakıyordu .ertesi gün işyerine gittim
Bornova da bir parfümeride çalışıyormuş yeni başlamış bütün gece uyuyamadım.sabahı sabah ettim. Yanında 1 paket sigara bitirdim . Yarim saat kadar konuştuk sonra onu aldığım yere oturdum . Gözleri dolu dolu olmuş bir şey belli etmemeye çalışıyordu fakat halinden belli oluyordu ona su sözleri söyledim.
Ben bunları hak etmedim kendine iyi bak kendisin son kez öptüm ve de arabada indi arkasına bile bakmada işyerine girdi. O an kendim öldürmek istedim iste suç iste ceza kendisini bir daha görmedim yaptıklarım için hayatim boyunca pişman oldum halda oluyorum . Benim için onun yeri hep başka olacak. Verdiğim bir kara hayatim ancak bu kadar altüst edebilirdi seni özledim nerdesin..
Yazarı bilinmiyor...